3. Kerstdozen ingepaktElk jaar viert A Break 4 Kids  het kerstfeest met kinderen die in opvanghuizen wonen. Het gaat in onze regio om ongeveer 100 kinderen van 12 tot 18 jaar die door mishandeling, misbruik en verwaarlozing niet meer thuis kunnen wonen. A Break 4 Kids stelt van donaties kerstpakketjes samen voor de kinderen.

In elke schoolvakantie organiseren we uitstapjes en dus ook in de Kerstvakantie. We organiseren een gezellige avond en bieden ze een heerlijk diner! En uiteraard hoort er op zo’n avond ook een kerstcadeautje bij.

Een eigen handdoek
Op verlanglijstjes vindt A Break 4 Kids wensen als 'een eigen handdoek en washandje'. Het hebben van een eigen handdoek geeft de kinderen het gevoel dat er mogen zijn, in een voor hen heel moeilijke tijd met veel veranderingen. De kinderen hebben ook toiletartikelen nodig en delen deze liever niet met andere kinderen. Daarom schenkt A Break 4 Kids elk kind een ‘basis pakketje’ met toiletartikelen. Naast deze pakketjes maken zij sieraden- en make up setjes. En ook voor de jongens zullen er ‘jongenspakketjes’ zijn, waar o.a. een pet, sportsokken, pen, scheerspullen en toilettas in zitten. Dit alles vormt dan met wat te snoepen een leuk kerstcadeautje!

Lichtpuntje in donkere maand

Wilt u A break 4 Kids helpen om de kinderen in de donkere decembermaand een lichtpuntje te bieden? Dat kan natuurlijk. U kunt geld doneren of misschien kunt u een inzamelingsactie op school, werk of vereniging starten en dit aan de stichting schenken?

Voor alle vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 0252-341164 naar Marjan en Wytze Weistra die deze stichting hebben opgericht. Mocht u geld willen doneren vermeldt u dan ‘Kerst 4 Kids’ (IBAN: NL33 INGB 0006 02 97 22 ten name van A Break 4 Kids Noordwijkerhout). Uw giften zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting door de ANBI verklaring.

-advertenties-

-goede doel-