Drie dagen lang zullen Tattoo artiesten van over de hele wereld hun kunsten laten zien op de Sinti Ink Tattoo Conventie in Silverdome. Naast de mooiste tattoos is er op 15-16-17 april ook veel muziek en zijn er vele andere activiteiten.

dennisHet draait natuurlijk dit Paasweekeinde allemaal om de Tattoos. Tattoo artiest John Guldemundt startte vorig jaar in de Dorpsstraat zijn eigen Tattoo-shop, waar hij tattoos zet en ontwerpt. Op de Tattoo Conventie zal hij ook zijn kunnen laten zien, maar er komen nog veel meer Tattoo artiesten, uit Europa en zelfs Amerika.

Het is mogelijk om als bezoeker door een van hen getatoeëerd te worden, je kunt je opgeven via de website www.sinti-ink-tattooconvention.com , en daar de artiest van je keuze aanklikken, en een afspraak maken.

tattoo conventie

Er zijn ook special guests aanwezig, van het tv programma Miami Ink (Yojiro Harada) en van het tv programma Ink Master: Chris Blinston en Emily Elegado. De muziek zal verzorgd worden door o.a. The 8Ball Boppers, One White Dog, Big Caz & The Bobs, East & West Rockers.

 

Kraampjes en cocktailbar

Er zullen kraampjes staan, waar de leukste en mooiste spulletjes verkocht worden, o.a. rompertjes bedrukken, hippie kleding, snapbacks, henna tatoeages, metal en tattoo design kleding, stencil artiest, edelstenen en zoutlampen, games, piercing verkoop, longhorns & vachten, sierzwaarden, Eco friendly sieraden, steampunk kunst enz. Voor de kleine gasten zal er een paashaas zijn die chocolade eitjes uitdeelt en de kinderen kunnen geschminkt worden.

Bij de cocktailbar worden heerlijke drankjes worden gemixed, ook zonder alcohol is mogelijk. En voor de lege magen, zijn er Foodtrucks aanwezig, met terrasjes, zodat er rustig wat gegeten en gedronken kan worden, en een ieder kan genieten van wat er om je heen gebeurt.

-advertenties-

-goede doel-