IMG 6104 copyWinkelcentrum Meerzicht stond afgelopen zaterdag in het teken van levendige activiteiten en een menigte die zich verzamelde voor de Meet & Greet met Sinterklaas. De ochtend begon met de Ballonnenpiet die behendig ballonnen omtoverde tot grappige figuren naar de wensen van de kinderen.

Bij de Jumbo konden de jonge bezoekers zich vermaken met het knutselen en versieren van papieren schoentjes. Maar het hoogtepunt van de dag was zonder twijfel om 14:00 uur, toen de langverwachte ontmoeting met Sinterklaas plaatsvond in het voormalige Gall en Gall pand.

 IMG 5906  IMG 5914


IMG 6030 copyEen dapper meisje sprak haar gevoel uit tegen Sinterklaas, dat ze teleurgesteld was omdat ze geen handje had gekregen van de Goedheiligman, terwijl andere kindjes dat wel hadden gehad. Sinterklaas verontschuldigde zich meteen voor dit foutje en bood haar alsnog een hand of een knuffel aan. Zonder aarzeling gaf het meisje Sinterklaas een warme knuffel.


Na het hartverwarmende moment nam Sinterklaas de tijd voor alle kinderen en ouders die in de rij stonden voor een ontmoeting. Vervolgens maakte hij een rondje door het winkelcentrum praatte met winkeliers en bezoekers. Tijdens zijn wandeling tussen de winkels door maakte de Sint zelfs op verzoek een TikTok-dansvideo bij de Albert Heijn, waarbij hij liet zien dat hij met zijn tijd meegaat.

Tekst en foto’s Marja de Laaf

Foto's Ernst van Erkelens: https://eu.zonerama.com/Sinterklaas/Album/10725763

Alle activiteiten met Sinterklaas vind je ook terug op de Sinterklaasagenda van Zoetermeer Actief: Sinterklaas-agenda

Kijk ook naar de miniserie 'Sint wil taart': https://www.zoetermeeractief.nl/nieuwshome/actueel/25863-sint-wil-taart-serie

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-