Nu Sinterklaas in ons land is, worden er veel feestelijke activiteiten georganiseerd. In ons overzicht vindt u alle Sinterklaas feesten in Zoetermeer! Er is nog genoeg tijd om de Goedheiligman te zien.

 

Woensdag 27 november

Sinterklaashuis Zoetermeer

De Sint bezoeken in zijn eigen huis in Zoetermeer? Dat kan in de Dorpsstraat. Kom ook en ontmoet Sinterklaas. Als je lachen kan, mag je op de foto.


Meet and Greet meet Sinterklaas
tijd: 13.00-16.00 uur
Dorpsstraat 76

Woensdag 27 november

Sint Academie in Oosterheem

Op woensdag 27 november vindt de Sint Academie plaats in Oosterheem. Een middag vol actieve en leuke activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Zo kan je pakketjes maken, knutselen, speculaaspoppen versieren, een parcours afleggen en nog veel meer leuke dingen! Aan het einde van de middag ontvang je een echt diploma. De opbrengsten van de middag gaan naar stichting Jarige Job.

De Sint Academie wordt gehouden van 13.00 uur tot 16.00 uur in Sporthal de Oosterpoort in de wijk Oosterheem. Deelname aan de middag kost €1,80 per kind. Kinderen die in het bezit zijn van de Zoetermeerpas betalen €0,50. Voor ouders/verzorgers staat er een lekker kopje koffie/thee en een koekje klaar.

Woe 27 en zat 30 november

Sintschoorsteentje knutselen bij Intratuin

Tijdens deze workshop kunnen kinderen een vrolijk sintschoorsteentje knutselen in de Zoetermeerse Intratruin. De workshop kost € 2.50 per kind, inclusief materiaal, limonade en wat lekkers.Inschrijven kan digitaal via: https://www.intratuin.nl/kids-sintschoorsteentje.html?shopId=56

Vrijdag 29 november

Samen pannenkoeken eten met de Rainbow Pietjes

Kinderen kunnen samen met de Rainbow Pietjes heerlijk een pannenkoek eten bij Iedereen een maaltijd in het Woonhart. Ouders mogen erbij blijven en kunnen natuurlijk ook een schotel of pannenkoek bestellen.

 
Tijd 16:00-17:00.
Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
Kosten € 7,50

Reserveren is verplicht, ivm een beperkt aantal plekken. Reserveren kan via 0642104143 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zaterdag 30 november

Sinterklaas in Winkelcentrum Buytenwegh

20141129 34684Zaterdag 30 november zal Sinterklaas met zijn Pieten het winkelcentrum in Buytenwegh bezoeken!  Rond 12 uur zal de Sint arriveren in het winkelcentrum en de prijzen uitreiken aan de kinderen die gewonnen hebben in de kleurwedstrijd. Ook wijkwethouder Jakobien Groeneveld zal hierbij aanwezig zijn.

Vanaf 14 uur bezoekt de Sint de wijk met de muzikale showband Harpe Davids. De tocht van Sint Nicolaas eindigt om 15 uur bij het Sinterklaasfeest bij Buurtvereniging Buytenrode. Kinderen van 3 tot en met 9 jaar kunnen hier aan mee doen, zij zingen Sinterklaasliedjes en luisteren naar verhalen totdat de Sint komt!

Voor het Sinterklaasfeest is inschrijven verplicht, dit kan bij Buurtvereniging Buytenrode, Stichting Piëzo, de wijkpost Buytenwegh of bij Reakt.

Zaterdag 30 november

image001 copy

Sinterklaas en Pieten in Winkelcentrum Meerzicht

Zaterdag 30 november zal Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Winkelcentrum Meerzicht. De sint wordt verwacht om 13.15 uur in het Winkelcentrum.

woensdag 4 december

Sinterklaasfeest in Castellum Palensteyn

 Op woensdag 4 december vindt in Castellum Palensteyn het jaarlijkse Sinterklaasfeest plaats georganiseerd door wijkbewoners en vrijwilligers van stichting Piëzo. Dit jaar wordt er weer voor en door ouderen een snertlunch verzorgd met snert- en linzen soep met roggebrood, komen Sint en Piet op bezoek en wordt er een gezellige bingo gedraaid.

Aanmelden kunt u bij Thea vd Vlist (06-24679262) of aan de balie van Castellum Palensteyn, Rakkersveld 253. Kosten zijn 3 euro. De inloop start om: 12.15 uur. De lunch en bingo zijn van 12.30 uur tot 15.00 uur.

Woensdag 4 december

Sinterklaas middag bij Avontura


Op 4 december komt sinterklaas naar Avontura Zoetermeer aan de Voorweg 107. hij zal aanwezig zijn vanaf 16.00 uur en zal veel aandacht hebben voor de kinderen die lekker aan het spelen zijn. Vanaf 13.00 uur zijn er al pietenspelletjes en knutsels.
Woensdag 4 december

Sinterklaas knutselatelier bij Piëzo

Op woensdag 4 december zijn kinderen van 4 tot 12 jaar -en hun ouders- van harte welkom om te komen knutselen in PiëzoCentrum Palenstein. Met hulp van vrijwilligers kun je samen met je kinderen de mooiste creaties voor sinterklaas maken. Meedoen aan de activiteit is gratis en vooraf aanmelden niet nodig.

Neem voor meer informatie contact op met Sunita Ganga via 06 40284764 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Dia4

-advertenties-

-goede doel-