culinair zmCulinair Zoetermeer, hét evenement voor fijnproevers op de Markt is gered door een nieuwe organisator. Het Zoetermeerse bedrijf Timeless Events gaat dit 3-daags evenement voortzetten. Na het plots stoppen van Netwerk Zoetermeer leek de toekomst van Culinair uiterst onzeker.

Netwerk Zoetermeer trok 25 november plots de stekker uit het organiseren van evenement als Culinair en het Bevrijdingsfestival. De gemeente was onaangenaam verrast met dit besluit. Wethouder evenementen Jan Iedema gaf eind november aan dat onze stad niet zonder evenementen zou komen te zitten. Na die tijd zijn er gesprekken gestart met Timeless Events. Deze organisator van grote evenementen zoals 'Live at the Lake' en 'Nacht van de Hollandse Sterren'. Bureau citymarketing Zoetermeer is de plek, bevestigd dat met deze nieuwe organisator, het evenement is gered. 

Culinair herstart 30 juni

De nieuwe organisator heeft Jeffrey de Bake van Netwerk Zoetermeer overgenomen. Hij was en blijft nu de ervaren man van Culinair. Raymon Kuipers, directeur van Timeless Events laat weten: "Wij zijn enorm blij met de komst van Jeffrey. Samen zullen wij Culinair nieuwe stijl gaan organiseren van 30 juni tot 2 juli. Wij doen dit in opdracht van de gemeente Zoetermeer. Het blijft natuurlijk een evenement met lekker eten en drinken en acts op het podium". 

Sinds 2006 was Bodega Norton de hoofdsponsor van Culinair Zoetermeer. Of dit ook zo blijft, is nog niet naar buiten gebracht. Timeless laat de beleving van Culinair intact. Er zullen drie dagen de meest uiteenlopende gerechten te proeven zijn. 
Culinair aftermovie 2022 

Wethouder Jan Iedema over evenementen in Zoetermeer: niet-bang-voor-een-gebrek-aan-festivals

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-