Gluren bij de Buren Fotograaf Maarten J EykmanEr treden op zondag 5 februari 38 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Zoetermeer. Het programma bestaat dit jaar uit een kleurrijke verscheidenheid van disciplines en genres.

In Meerzicht speelt een blokfluitensemble tussen de potten en pannen, in De Leyens kun je kijken naar een eenakter over vriendschap en overspel.  

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen. Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op glurenbijdeburen.nl/programma/zoetermeer een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren. 

Gluren bij de Buren Zoetermeer wordt georganiseerd door Stichting de Bühne in samenwerking met CKC Zoetermeer.

Gluren bij de Buren Zoetermeer

Zondag 5 februari 2023
12:00 - 17:00 uur
Entree: vrijwillige bijdrage
Reserveren is niet nodig
www.glurenbijdeburen.nl 

Foto Gluren bij de Buren; Fotograaf Maarten J Eykman

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-