20190427 7205Oproep aan alle Zoetermeerse prinsen en prinsessen: Komen jullie allemaal op Koningsdag naar het Nicolaasplein voor een koninklijke foto? De prinsen en prinsessen mogen in hun eigen mooiste kleren komen, maar er zijn ook prachtige kostuums te leen voor de foto’s!

Op het Nicolaasplein, dat op Koningsdag speciaal ingericht is voor de jongste fans van Koningsdag, staat woensdag 27 april een speciale tent waar gratis foto’s gemaakt worden van elke prinses en prins die zijn opwachting maakt. De foto’s zijn de volgende dag te vinden op Zoetermeer Actief.

De fotoshoot voor prinsessen en prinsen, maar ook voor Batman, Elsa of Zeemeermin, is geopend van 11 uur tot 14 uur, op het Nicolaasplein. De kinderen mogen hun eigen mooiste outfit aan, maar kunnen ook voor de foto's verkleedkleren lenen. Speciaal voor de fotoshoot heeft Zoetermeer Actief prachtige prinsessenjurken en stoere prinsen outfits gemaakt.

Naast de fotoshoot vind je op het Nicolaasplein ook allerlei andere leuke activiteiten voor de jongste Oranjefans tot ongeveer 10 jaar, zoals een kindertreintje, Peuter en kleuteractiviteiten van Kern Kinderopvang, schminken en een Theaterpodium met de gehele dag voorstellingen, buikspreker, poppenkast en ballonnenshow van Clown Zassie.

Hier vind je het hele Koningsdag Programma: Programma-Koningsdag

-advertenties-

-goede doel-