ZA logo 2018Zoetermeer Actief is een lokale nieuwssite die alle informatie bij elkaar brengt. Wij gaan niet alleen actief achter het laatste nieuws aan, maar houden bezoekers ook op de hoogte van de evenementen, sportuitslagen en overige wetenswaardigheden binnen onze stad. Wij willen naast 'groot' nieuws ook persoonlijk nieuws brengen.

Onze uitgangspunten zijn en zullen blijven; wat willen onze stadsgenoten weten en wat leeft er in de stad? Zo bieden we naast nieuwsberichten en evenementen nieuws, ook informatie binnen Zoetermeer aan, zoals de openingstijden van winkels en winkelcentra, of de contactgegevens van verschillende hulpinstanties. Onze slogan is daarom ook; “Jouw stad! Jouw nieuws!

 

Impressie van Zoetermeer Actief!

Stichting

Na een bewogen start in april 2012 zijn we per maart 2015 uitgegroeid tot 'Stichting Rond Zoetermeer Actief’. Voor deze stichting stelt een groot aantal Zoetermeerse vrijwilligers hun tijd en deskundigheid ter beschikking. Onder deze vrijwilligers zijn ook werkzoekenden die ervaring willen opdoen of zich willen ontwikkelen binnen bepaalde gebieden.

Jouw Stad, Jouw Nieuws

Passie en enthousiasme

De kracht van Zoetermeer Actief ligt vooral in de gedrevenheid van de oprichters en vrijwilligers. Enthousiasme en passie is wat elkaar bindt. De vrijwilligers hebben elk verschillende expertises, die zo goed mogelijk ingezet worden om Zoetermeer Actief zo professioneel mogelijk te houden. De medewerkers zijn zo veel mogelijk aanwezig bij verschillende evenementen in Zoetermeer.

 20180904 132105 Groep ZoetermeerActief 3
redactie september 2018 team Zoetermeer Actief! (2016)
Groep ZoetermeerActief 2 Groep ZoetermeerActief 1
Team Zoetermeer Actief! in 2013 Het startteam Zoetermeer Actief! in 2012

 

Team Zoetermeer Actief

Met een groepje enthousiaste mensen zijn we in 2012 begonnen aan de site Zoetermeer Actief! Inmiddels is het team van Zoetermeer actief flink gegroeid. Naast de vaste medewerkers zijn er veel mensen die Zoetermeer Actief incidenteel ondersteunen met het beschikbaar stellen van informatie of beeldmateriaal. Wij zijn hen erg dankbaar voor hun bijdrage.

Hoofdredacteur

Rita Soutendijk

Hoofd PR/communicatie

Mark Neijssel

Redactie

Shirley Weemeijer

Jordy Bruijnius

Ferydon Sedigi

Monica Lausberg

Shirley Heemskerk

Sacha van Vlaardingen

Marielle Mets

Winifred Dwars

Reporters

Wendy Vroedsteijn

Rob Oele

Bram Doeves

Marja de Laaf

Adri Smits

Fotografie

Patricia Munster

Gerard van Warmerdam

Ernst van Erkelens

Guus Pauwels

John Slotboom

Jeroen Stahlecker

Miroslav Buhac

Rianne Veeninga

Robbert de Groot

Film

Ernst van Erkelens

Stefan Ramdharie

Frans van Egmond

Ondersteunende diensten

Alain Manche

Lucia van den Brink

 Marketing

Monica Lausberg

Marielle Mets


Wij ondersteunen

Voor veel lokale stichtingen en ondernemers en voor de gemeente bieden wij ondersteuning in teksten, interviews, films, fotografie en leveren wij een compleet promotiepakket. Dit doen wij vanuit onze eigen expertise en wanneer mogelijk in nauwe samenwerking met lokale ondernemers. 

Partijen die wij ondersteunen zijn onder anderen: Gemeente Zoetermeer, Bibliotheek Zoetermeer, Stichting DuurSamen, Vredesweek, DN Leisure, Timeless Events en All in One events.

Actief tas februari en maartOm lokale ondernemers te ondersteunen en promoten hebben wij de Zoetermeer Actie(f) Tas, een goodybag vol cadeau's om te houden en om weg te geven. Deze wordt maandelijks uitgereikt door een bekende Zoetermeerder. 

 Meer weten over onze ondersteuning, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Partnerschap

Wij zijn partner van het Forum, waar wij wekelijks onze redactievergadering hebben. Daarnaast zijn wij SEBO ambassadeurs en werken wij nauw samen met vele partijen in onze stad. 

Naast vele stichtingen en verenigingen van wie wij graag nieuws communiceren, werken wij nauw samen met perswoordvoerders van onder andere gemeenste, politie en brandweer.

Voor de Zoetermeerse Actie(f) Tas werken wij nauw samen met vele lokale bedrijven, zodat wij een prachtige goody bag kunnen verloten. Bij deze Actie(f) Tas is het de bedoeling dat de winnaar veel van de verkregen cadeau's weer doorgeeft aan anderen. Zo willen wij sociale interactie ondersteunen.

SEBO

Sinds 2016 zijn wij het SEBO keurmerk 'Ambassadeur.' SEBO staat voor: Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen. 

 logo vierkant klaar  logo square ZA  ZA logo 2018
 Logo 2012  logo tot 2018  logo vanaf 2018

 

Met dank aan alle mensen, bedrijven en instanties die deze site mogelijk maken.

 

 

-advertenties-

-goede doel-