FOTO Panters - TijgersNa 10 wedstrijden heeft Hotwings Panters zijn eerste verliespartij dit seizoen te verwerken gekregen. In de uitwedstrijd tegen de Amstel Tijgers waren de eerste twee scores nog voor de panters, maar zij konden deze voorsprong niet vasthouden.

 

meidentraining sg wzcBij SG WZC Waterpolo was de laatste training van het jaar een speciale meidentraining. Alle meisjes van 7 tot 15 jaar die bij SG WZC waterpoloën waren uitgenodigd om eens met elkaar samen te trainen. Zo leren de meiden elkaar beter kennen en kregen zij veel speltips van de Dames 1 speelsters.

20141213 143538De talentontwikkeling van turnsters in Zoetermeer heeft door een cursus van internationaal toptrainster Rietje Bijlholt een belangrijke kwaliteitsimpuls gekregen. Wedstrijdsport trainers kregen les in de Leergang Gymnastische scholing & Choreografie om toekomstige turntalentjes optimaal te kunnen begeleiden.

turn en fun 20141213De gymnasten van Pro Patria hadden weinig tijd om zich voor te bereiden op de Turn en Fundag voor jongens en meiden van 12 jaar en ouder. Maar onder leiding van Karin van der Zijde werd er hard getraind om toch goed voor de dag te komen in Leiden en met resultaat: de ploeg mocht vele medailles mee naar huis nemen!

boxing club zoetermeerBoxing Club Zoetermeer is een nieuwe multiculturele Boks en Thaiboksclub in Palenstein. De nieuwe club gaat vanaf januari starten met de lessen en houdt vanavond al een open training met demonstraties in Castellum Palensteyn.

P1160487Nieuwe Junior Assistenten bij Pro Patria hebben hun KNGU diploma behaald. De jonge cursisten hebben 5 weken les gehad om veilig te assisteren bij de peuter- en kleutergymnastiek en turnlessen. Zij leerden daar de basisprincipes van het vangen en begeleiden en voerden gezamenlijk opdrachten uit.

oh-oosterpoortHandbalvereniging Sv Gemini verkeert financieel in zwaar weer. Volgens het bestuur van de vereniging is het nog maar de vraag of de club het 20 jarig jubileum in 2015 moet ‘vieren’ met een opheffing. Zó! Zoetermeer heeft vragen gesteld aan het college over de problemen van Gemini.

Farber-JeroenDWO verloor met 2-0 van VDL uit Maassluis, maar er resteerde na de wedstrijd toch een positief gevoel. DWO miste door schorsingen en blessures veel spelers waardoor de eerste helft niet soepel verliep. De tweede helft wist het team echter meer overwicht te verkrijgen en ontstonden er meerdere goede kansen.

foto panters - trappersZoetermeer Panters speelde dit weekend een spannende wedstrijd tegen Tilburg, waarin de score lange tijd gelijk op ging. Pas aan het einde van de tweede periode lukte het de Panters om een punt voorsprong te pakken, die verder uitgebouwd werd naar 7-5 in de derde periode.

20141213-36108Juf Phemia vierde haar 35 jarig dansjubileum met een grote Jazz Happening in het Castellum. Voor een uitverkochte zaal traden de 160 leerlingen van Phemia op en lieten het publiek heel diverse dansen zien. Plezier in bewegen en dansen is het belangrijkste element in de lessen van juf Phemia en haar leerlingen lieten dit met veel enthousiasme en plezier zien!

-advertenties-

-goede doel-