Een geparkeerde auto aan het Noord Aa is woensdagavond 3 mei uitgebrand. De eigenaar was gaan vissen en toen hij terugkwam, trof hij de hulpdiensten aan bij zijn voertuig. De man is opgevangen door team Handhaving. Even was er het risico dat het groen rond de auto ook in brand zou gaan, maar dit kon voorkomen worden door de brandweer.

Het waren twee handhavers die tijdens hun dienst de brand ontdekten rond 22.30 uur. Zij zagen hoe grote vlammen uit de voorkant van een geparkeerde auto sloegen. De brandweer werd gealarmeerd. Ondertussen zijn de handhavers bezig geweest om te kijken of er niemand in de auto zat en of het vuur kwaad kon voor het groen waarnaast de auto was geparkeerd. Er werd niemand aangetroffen in het voertuig.

  autobrand Noor Aa 3   autobrand Noor Aa 1  autobrand Noor Aa 2


De brand kon worden geblust, maar de wagen is total loss. Nadat het vuur onder controle was, kwam de eigenaar terug van het vissen. Hij is erg geschrokken en werd door het team Handhaving opgevangen. 

Het is onduidelijk wat de oorzaak is van de brand.

Bron: Team Handhaving

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-