foto SVO BuytenparkDe Zoetermeerse voetbalclub SVO Buytenpark heeft een nieuw voetbalbeleidsplan, met bovenal veel aandacht voor de groeiende jeugdafdeling. Ook is de vereniging in overleg met de gemeente over de aanleg van kunstgras voor het hoofdveld.

De kwaliteit van het hoofdveld van SVO Buytenpark laat al jaren te wensen over. Het veld bestaat nu nog uit natuurgras en is niet altijd goed te bespelen. Met een goed kunstgrasveld kan de vereniging nog meer mensen laten sporten en genieten van voetbal, aldus SVO Buytenpark.


Voorzitter Jules Lieveld: “Energie, Passie, Eenheid, Gezelligheid en Sportiviteit, de kernwaarden van SVO Buytenpark, zijn uitgangspunt geweest bij de samenstelling van het voetbalbeleidsplan. Het bestuur is dan ook bijzonder trots om alle meisjes, jongens, dames en heren een fijne voetballoopbaan te bieden. Prettige bijkomstigheid Is dat de vereniging in goed overleg is met de gemeente Zoetermeer, om het hoofdveld te voorzien van kunstgras”.

Uniek in de aanpak is dat trainers en spelers in de jeugdafdeling ook praktisch begeleid worden door zeer ervaren gediplomeerde oefenmeesters.

Het Voetbalbeleidsplan met bijlagen is in te zien op de website van SVO Buytenpark: www.svobuytenpark.nl 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-