Sietze de Vries 2017 10 klSietze de Vries zal zaterdag 25 november het maandelijkse orgelconcert verzorgen in de Oude Kerk Zoetermeer . De Vries behoort tot de meest bekende organisten van ons land en is bekend om zijn fameuze improviseerkunst. Hij is een druk bezet en veel gevraagd organist in binnen en buitenland.

Voor het concert in Zoetermeer heeft hij een keuze gemaakt uit werken van J.S Bach, G. Muffat en uiteraard improvisaties.

Aanvang concert 15.00 uur Toegang is € 10
- 65+ en donateurs € 7
t/m 17 jaar gratis

Sinterklaasconcert in Oude Kerk

Woensdag 29 november zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpsstraat 59) worden gegeven door Ronald de Jong. Dit concert zal uiteraard in het teken staan van het komende Sinterklaasfeest. Ronald zal improviseren over bekende Sinterklaasliedjes op het prachtige Lohman orgel van de Oude Kerk. Dit evenement is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie geworden en mag zich altijd verheugen op een grote opkomst.Ook traditie getrouw is het verklanken van de stoomfluit op het orgel.U kunt het allemaal meemaken in de sfeervolle Oude Kerk. Aanvang 12.45 uur.

 

-advertenties-

-goede doel-