feestje copy‘Feestje bij Eef’ Creatief atelier is gevestigd in het gezellige oude dorpscentrum van Zoetermeer. Het atelier waar workshops en een uitgebreid activiteiten programma gegeven worden, wordt zaterdag 30 september geopend.

De afgelopen weken stonden voor de initiatiefnemers van  ‘Feestje bij Eef’ vooral uit heel veel klussen, om het pand aan de Leidsewallen 6a op tijd klaar te krijgen voor de grote opening. Ben je benieuwd hoe het Atelier er uit ziet na het klussen? Kom dan zaterdag gezellig even langs tussen 13 en 16 uur en maak kennis met  'Feestje bij Eef'!

Je kan in het atelier je verjaardag vieren, een kinderfeestje met vriendjes en vriendinnen en een 'Tienerfeest of workshop' geven. Maar ook kun je samen met vriendinnen of de vriendengroep een creatief avondje uit te plannen, een leuk schilderij te maken of een andere workshop doen.

Er is elke dag wel wat te doen bij Eef. De maandagavond is bestemd voor de schilderclub, gezellig schilderen in het atelier (maar ook workshops voor starters, basis technieken), dinsdagavond is de haakclub, (met workshops voor startende handwerkers zoals breien en haken) woensdag en donderdagavond workshops.

feestje bij eef

-advertenties-

-goede doel-