Ateliers 1819 onthult aanstaande zondag 18 juni om 14.00 uur nieuwe kunstwerken op de ‘kunstrotonde’ van Zoetermeer aan de Tintlaan. Kunstenaarsvereniging Ateliers 1819 wil kunst toegankelijk maken voor het grote publiek.

170521 rotonde 0053 mMet trots presenteert Stichting Ateliers 1819 vier kunstwerken op de kunstrotonde in de Zoetermeerse wijk Rokkeveen. Nieuw werk van kunstenares Xandra Lapperre, Wonny Stuger, kunstfotograaf Michel Verhoef. De kunstwerken blijven 6 maanden op de rotonde staan. Op een van de werken is een bekende Jazz saxofonist Charley Parker te zien. Gerhard ten Hoopen is dé Jazzpromotor van Zoetermeer opent daarom de expositie. Sinds 1995 houdt  Ten Hoopen hij zich bezig met het organiseren van Jazz evenementen, zoals Fascinating Jazz en Zoetermeer Jazz.

Hapje

De kunstenaars zijn uiteraard aanwezig bij de onthulling om meer over hun werk te vertellen. Na de opening kan er een Surinaams hapje en een drankje worden genuttigd in Atelier WonnyStuger, op 10 minuten loopafstand.

-advertenties-

-goede doel-