2thelooStadshart Zoetermeer biedt haar bezoekers extra service met de komst van 2theloo-toiletten, een 2thepoint servicepunt en een PostNL Pakketpunt. Daarnaast introduceert het winkelcentrum een klantenkaart waarmee bezoekers gratis gebruik kunnen maken van deze services en exclusieve aanbiedingen ontvangen. Bovendien zal er iedere zondag een kindertrein door het Stadshart rijden. Wethouder Marc Rosier geeft op 1 maart a.s. het startsein van de extra services door samen met Nijntje de kindertrein en het servicepunt officieel te openen.

2theloo en 2thepoint

De schone en comfortabele toiletten van 2theloo en het servicepunt van 2thepoint zijn gevestigd boven de Albert Heijn XL. 2theloo onderscheidt zich door het unieke design van de toiletten, een winkel met cadeau- en toilet gerelateerde artikelen en een speciale kids area. In de kids area is een familie-wc, babyverschoningsruimte inclusief flessenwarmer en een plek om te kolven. Er is ook een ruim invalidentoilet aanwezig. Uniek in het Stadshart is de combinatie met 2thepoint. 2thepoint biedt extra service tijdens het winkelen zoals een oplaadpunt voor mobiele telefoons, kluisjes, een pasfotocabine, een koffiecorner, gratis drinkwater via een ‘Join the Pipe’ watertap, rolstoel- en buggy uitleen en een kinderspeelplaats met interactieve schermen.

PostNL Pakketpunt

Bij 2thepoint is ook een PostNL Pakketpunt gevestigd. Bezoekers kunnen hier online bestellingen laten bezorgen en ophalen tijdens winkelopeningstijden. Bestelde kleding kan direct worden gepast in de aanwezige paskamer en, indien nodig, retour gestuurd worden. Uiteraard kunnen bij het Pakketpunt ook pakketten verstuurd worden.

Sven Coster, Shopping Center Manager Stadshart Zoetermeer: “In Stadshart Zoetermeer willen wij onze bezoekers graag wat extra’s bieden. Wij zijn dan ook erg blij met de komst van 2theloo met de uitgebreide kidsarea, wat goed aansluit bij het kinderrijke Zoetermeer. Daarnaast bieden we drukke gezinnen extra comfort met het PostNL Pakketpunt. Ook voor vragen of het opladen van een telefoon kunnen bezoekers terecht bij 2thepoint. Het servicepunt is dé plek in Stadshart Zoetermeer voor hulp of extra service tijdens het shoppen.”

Extra service en korting voor vaste klanten

Om trouwe bezoekers nog meer service te verlenen wordt de Stadshart Klantenkaart geïntroduceerd. De klantenkaart biedt vaste klanten aantrekkelijke kortingen zoals 10% korting op een knipbehandeling bij Cosmo Hairstyling en een gratis tweede cappuccino solo bij Doppio Espresso Zoetermeer. Daarnaast kunnen bezoekers met de klantenkaart gratis gebruik maken van de 2theloo-toiletten en krijgen ze leuke extra’s tijdens evenementen, zoals een Meet & Greet met Woezel en Pip. Op vertoon van de klantenkaart is ook een ritje in de nieuwe kindertrein gratis. Registeren voor de Stadshart Klantenkaart kan via www.stadshart, de Stadshart app of bij het servicepunt van 2thepoint.

-advertenties-

-goede doel-