buytenkans 1buytenkans 3Op IKC de Buytenkans konden kinderen uit groep 5-8 zich opgeven voor musical zanglessen door niemand minder dan René van Kooten. Voor donderdag 17 december stond voor alle groepen de kerstviering in de ochtend gepland en de optredens voor de overige groepen in de middag.

Er is hard geoefend op drie liedjes waarvan er een uit de film Vaiana waarvan René de stem van Maui mocht vertolken. Toen de school op maandag hoorde over de lockdown, was René gelukkig meteen bereid de voorstelling te vervroegen naar dinsdagmiddag. René werd muzikaal bijgestaan door Sandy Middleton, de vader van een leerling van IKC de Buytenkans.

Omdat er geen ouders bij konden zijn, werd er een livestream verzorgd via de Facebook pagina van de school. De belangstelling voor de livestream was groot, ouders leefden mee en zongen zelfs vanaf thuis mee. De kinderen hebben het geweldig gedaan, een mooie manier om halsoverkop en toch gezellig samen het jaar af te sluiten.

 buytenkans 2  buytenkans 4


De school is deze week open voor noodopvang van kinderen met ouders in een vitaal beroep. Na de kerstvakantie begint het afstandsonderwijs waarvoor elke leerling die dat nog niet had, een laptop heeft gekregen van stichting Leergeld.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-