Bij Floravontuur Promotie Zoetermeer kan vanaf donderdag 10 december de Cadeaubon Zoetermeer worden aangeschaft. Deze bon steunt het Zoetermeerse bedrijfsleven in coronatijd, is in te wisselen bij verschillende Zoetermeerse ondernemingen en organisaties, en je steunt een Zoetermeers goed doel.

cadeaubon 50De Cadeaubon Zoetermeer is te koop voor 50 euro op de website www.cadeaubonzoetermeer.nl. Maar, de bon vertegenwoordigt een waarde van 55 euro. Je kunt 50 euro besteden bij een van de aangesloten restaurants en organisaties én je doneert per bon 5 euro aan een goed doel. Hierbij kan worden gekozen voor Stichting Vrienden van ’t LangeLand Ziekenhuis en voor de Voedselbankactie Zoetermeer. Er is ook een bon van 25 euro te koop.

De aangesloten bedrijven en organisaties zijn vooral horecabedrijven, vrijetijdsaanbieders en culturele instellingen, die zijn aangesloten bij de businessclub van Floravontuur en bij ondernemersvereniging RVOZ. Onder meer deze sectoren zijn hard geraakt door de Corona-crisis en kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken. Kijk op de website voor de deelnemende partijen.

Leuk om te geven en om te krijgen

De Cadeaubon Zoetermeer is bedoeld voor de Zoetermeerse inwoner die zijn/haar stad en de lokale ondernemer een warm hart toedraagt. Koop de bon voor jezelf of geef deze cadeau. Maar het is ook de ideale attentie die Zoetermeerse ondernemers aan hun werknemers of relaties kunnen geven.

De bonnen zijn vanaf donderdag 10 december te koop via www.cadeaubonzoetermeer.nl. Vanaf 19 december aanstaande kan de bon worden uitgegeven. De bon is inwisselbaar tot een jaar na aankoop.

Wil je meer informatie over de bon? Ga dan naar www.cadeaubonzoetermeer.nl, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-