IMG 20201207 WA0010Basisschool De Oranjerie in Oosterheem wil de komende kerstperiode laten stralen en de mensen die het in deze tijd nog moeilijker hebben een handje helpen. Met de Oranjerie sterrentocht kunnen kinderen door de hele wijk op zoek naar de speciale sterren die mensen voor het raam hangen.

De Oranjerie sterrentocht wordt georganiseerd met buurtforum 'Samen in de stromen', samen halen zij geld op voor gezinnen in Oosterheem die op of onder de minimagrens leven. Als dank voor de donatie krijgen de kinderen een Oranjerie ster mee naar huis.
In de kerstvakantie kunnen kinderen en ouders samen de Oranjerie sterrentocht lopen. Dit werkt hetzelfde als de Berenjacht die veel kinderen begin van dit jaar met veel plezier samen met hun ouders hebben gelopen.

Alle kinderen van De Oranjerie krijgen donderdag 17 december een sterrenverzamelkaart mee naar huis, zodat de zoektocht naar de sterren kan beginnen. Natuurlijk komt de sterrenverzamelkaart ook op Facebook en Instagram te staan, zodat vriendjes en vriendinnetjes die niet op De Oranjerie zitten mee kunnen lopen. Ook kinderen van andere scholen kunnen op deze manier opzoek gaan naar de Oranjerie sterren.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-