20200320 17514

 

Het personeel van het LangeLand Ziekenhuis werd vrijdagmiddag in de bloemetjes gezet. Robin Naar van Naar Werk bv koopt zelf al jaren elke week zijn bloemen bij bloemenwinkel Bossenwaard. Met het schenken van de bloemen aan het zorgpersoneel steunt Robin de bloemist én de harde werkers in de zorg.


Robin Naar: “Ik kom al jaren bij Bob en Sandra mijn bloemetjes kopen, elke week! Ik ken hen en weet dat ze het zwaar hebben in deze crisis. Nu kan ik hen steunen en tegelijk het zorgpersoneel bedanken voor hun inzet, geweldig!”

 20200320 17498  20200320 17510

 

Bob Kremers begon donderdagochtend in bloemenwinkel Bossenwaard al met het maken van de boeketten, tussen het helpen van de klanten door. Ook vrijdagmorgen werd nog even doorgewerkt om alle 100 boeketten netjes te schikken en in te pakken. ’s Middags reden Bob en Sandra alle bloemen naar het ziekenhuis, om ze samen met Robin in een hoekje van de hal neer te zetten voor het personeel.
Robin: “We hebben natuurlijk contact gehad met het ziekenhuis voor deze actie en zij zeiden: zet maar gewoon neer! Het personeel heeft het te druk om het officieel in ontvangst te nemen en daar hebben wij ook alle begrip voor.”
Ondertussen loopt het zorgpersoneel langs de bloemenhoek en nemen blij verrast boeketten mee.

-advertenties-

-goede doel-