kompasTwee Zoetermeerse kerken gaan vanaf juli ook doordeweeks ook doordeweeks weer open. De Lichtzijde in De Leyens en het Kompas in het Dorp openen de deuren voor iedereen die wil bidden of gewoon wil bijpraten met een kop koffie.

Contacten onderhouden is er in de coronacrisis niet gemakkelijker op geworden. De twee kerken De Lichtzijde en het Kompas geven met de openstelling de gelegenheid om ook doordeweeks stil te staan bij alles wat Zoetermeerders bezighoudt. Om te praten over corona (of juist niet), om stil te staan bij alles wat er is gebeurd, om te bidden of om een kaarsje aan te steken. Of gewoon, om bij te praten met een kop koffie of thee. Bij alles volgen de kerken uiteraard alle RIVM-richtlijnen. Toch kun je ook op een afstandje tot waardevolle gesprekken komen en nieuwe inzichten, zo is de overtuiging van de organisatoren.


Op maandagochtend en donderdagmiddag kan dit in de Lichtzijde, op dinsdagochtend en donderdagochtend bent u welkom in het Kompas. 's Ochtends van 10.30 tot 12.00 en in de middag van 14.00 tot 15.30 uur.
De Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Het Kompas vindt u aan het Piet Heinplein, Samenwerkingsgemeente de Lichtzijde is gevestigd aan de Broekwegzijde.

-advertenties-

-goede doel-