Halloween pompoenOok voor kinderen kan Halloween heel leuk zijn en worden er veel activiteiten georganiseerd. In zowel Stadshart als Dorpsstraat kunnen kinderen meedoen met de Trick or treat en ook op Speelboerderij Het Buitenbeest wordt volop Halloween gevierd.

De ‘echte’ Halloweenwalk in het Stadshart is voor veel kinderen té eng, en wordt ook aangeraden van 12 jaar. Maar voor de jongere kinderen zijn er veel leuke Halloweenevenementen waar het nooit echt heel erg eng wordt.

 

Trick or Treat

 

Op de vooravond van de Halloween Walk op vrijdag 25 oktober maar ook op zaterdag middag 26 oktober zal er in het Stadshart een Trick or Treat 4 Kids plaatsvinden. Kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar kunnen zich inschrijven voor deze spannende avond of middag. Aan de hand van een Halloween checklist-card kunnen de kinderen allerlei winkels bezoeken in het Stadshart alwaar ze een lekkernij krijgen. Als de card volledig afgevinkt is kunnen de kinderen bijkomen van Trick or Treat en worden ze getrakteerd op een drankje en een kleine versnapering.

 

Vrijdag 25 oktober (koopavond): 16.30 - 18.30 uur, inschrijven: tickets-stadshart-trick-or-treat-vrijdag-25-okt-2019-65836543875

​of

​Zaterdag 26 oktober van 12.00 - 14.00 uur

Stadshart Zoetermeer, Leeftijd advies 6 t/m 12 jaar, inschrijven: e/tickets-stadshart-trick-or-treat-zaterdag-26-okt-2019-65837627115

 

Dorpsstraat Trick or Treat

Ook in de Dorpsstraat kunnen kinderen meedoen aan de Trick or Treat op vrijdag 25 oktober van 18 tot 20 uur. De kinderen kunnen langs de winkels in de dorpsstraat met een halloween poster op het raam. Kinderen hoeven zich niet aan te melden of op te geven. Wel vraagt de organisatie of de kinderen verkleed willen komen. Het is ook wel handig om een emmertje of tasje mee te nemen waar de snoepjes in kunnen.

 

happy halloween buytenbeestHappy Halloween op Speelboerderij

Tussen 19.00 en 21.30 uur is de speelboerderij omgetoverd tot het domein van heksen, spoken, vleermuizen en anders griezelige figuren! Griezels nemen namelijk het heft in handen en organiseren allemaal enge en minder enge activiteiten. Kom naar de griezelkermis met gruwel grabbel en spookgooien, hol een pompoen uit. Laat je toekomst voorspellen bij de waarzegster. Doe mee met spook- en griezelspelletjes. Heb je stalen zenuwen? Stap dan het spookhuis binnen!

Bij ieder onderdeel staat hoe eng het is, zodat je zelf kunt beslissen waar je aan meedoet.

Kom op tijd want het Halloweenfeest begint met een spannende openingsact! Kom verkleed als spook of heks en roep ‘Trick - or - Treat.’

Koop op tijd een toegangskaartje van € 3,00* (ook ZoetermeerPashouders) bij speelboerderij Het Buitenbeest.

 

Halloweenkermis

De kermis aan de Van der Hagenstraat is helemaal ingericht in het Halloweenthema. Woensdag 23 oktober is het Familiedag op de kermis en kunnen de kinderen geschminkt worden.

 

911 36da5644e31e945b1df64a5f5bf796f7 copyHalloween Kidsday

Tijdens de eerste editie van de Halloween Kidsday in het Stadshart staan op zondag 27 oktober drie activiteiten gepland:
- Green screen griezel Fotografie.locatie: Burg. van Leeuwenpassage
    Het greenscreen plaatst jou op een bezemsteel, of zittend op een halloween pompoen

- Halloween Workshop 4 kids
     Tijdens deze workshop kunnen de kinderen Halloween magneten maken.

- Halloween Magic show
    De Halloween Magic show is een interactieve goochelshow met een
mix van zowel spanning als humor. De show is uitermate geschikt voor alle leeftijden van kinderen. Enkele acts worden muzikaal begeleid door passende muziek en/of omlijst door een licht spannend verhaal.

 

Alle Halloween activiteiten vind je op onze speciale Halloween overzicht, of op de agenda.

-advertenties-

-goede doel-