IMG 9161Afgelopen zaterdag bracht Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek aan Winkelcentrum Noordhove. De Sint werd gebracht door de brandweer van Kazerne Oosterheem. Amerigo bleek in een oude pepernoot te hebben gestapt en had daarbij zijn hoef bezeerd.

IMG 9174  IMG 9192 

Gelukkig was de brandweer bereid om Sinterklaas naar het Winkelcentrum te brengen waar talloze kinderen en ouders en grootouders vol verwachting uitkeken naar de komst van de goedheiligman. Met DJ Piet achter de knoppen barstte het feest al snel los en werd er volop gedanst op klassiekers als Zie ginds komt de stoomboot en de Pieten Sinterklaas move.

De kinderen werden allemaal ook nog verrast met een overheerlijke speculaaspop, zij verrasten op hun beurt Sinterklaas met vele prachtige tekeningen.

IMG 9293  sint noordhove 

Foto ('s) door: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nl, meer foto's ophttps://www.zonerama.com/ErnstvanErkelens/Album/4874949

 De volledige Sinterklaas-agenda met alle activiteiten van en voor de Sint in Zoetermeer vindt u hier: Sinterklaas agenda

Bekijk ook onze Sinterklaasfilm!  'Zoekpiet zoekt Sinthuis in Zoetermeer' is geheel gemaakt door vrijwilligers. Dit echte Zoetermeerse Sinterklaasverhaal vertelt hoe Zoekpiet op zoek ging naar een huis voor Sinterklaas. De film werd mogelijk gemaakt door: Greg en Baud, Redline, Dorpsstraat, gemeente Zoetermeer, Wolters Producties, Playy en Zoetermeer Actief.

Bekijk voor de film op: www.zoetermeeractief.nl/sintfilm, voor de gewone versie en de versie met gebarentolk.

-advertenties-

-goede doel-