Houd je van gezelligheid, een lekker verzorgde lunch en een interactieve optreden met Sinterklaas en menige zwarte Pieten? Kom dan naar het Castellum Palensteyn op 5 december voor het Sinterklaasfeest.

Sinterklaas 2017 15 copy copy copy

Het feest is niet alleen voor ouderen want kinderen kunnen geschminkt worden terwijl ook de traditionele Pietengym voor kinderen van 1 tot 12 jaar plaatsvindt. Het interactieve optreden wordt verzorgd door 2 pieten van Circus Nevermind.

Het feest wordt georganiseerd door wijkbewoners en verschillende organisaties en scholen uit de wijk. De samenwerkende organisaties zijn Middin, MOOI, Palet Welzijn, Wijkcombinatiefunctionaris Palenstein, Piëzo, Basisscholen, Kern Kinderopvang, Buurtwerk en Piëzo TalentenAcademie. Het feest wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Zoetermeer en supermarkt Dirk.

Vanaf 08.45 uur tot 15.30 uur kunnen jong en oud volop genieten van het feest. Sint en Pieten zullen de feestelijke dag afsluiten om 13.00 uur. Voor de ouderenlunch zijn toegangsbewijzen te kopen voor 1 euro per stuk. De kaartverkoop is aan de balie van wijkcentrum Castellum Palensteyn, Rakkersveld 253.
 

De volledige Sinterklaas-agenda met alle activiteiten van en voor de Sint in Zoetermeer vindt u hier: Sinterklaas agenda

Bekijk ook onze Sinterklaasfilm!  'Zoekpiet zoekt Sinthuis in Zoetermeer' is geheel gemaakt door vrijwilligers. Dit echte Zoetermeerse Sinterklaasverhaal vertelt hoe Zoekpiet op zoek ging naar een huis voor Sinterklaas. De film werd mogelijk gemaakt door: Greg en Baud, Redline, Dorpsstraat, gemeente Zoetermeer, Wolters Producties, Playy en Zoetermeer Actief.

Bekijk voor de film op: www.zoetermeeractief.nl/sintfilm, voor de gewone versie en de versie met gebarentolk.

-advertenties-

-goede doel-