paddenstoelenJe kent ze misschien wel: de vertrouwde ANWB-paddenstoelen. Op moeilijke fietspaden en ingewikkelde kruispunten wijzen ze de weg naar bekende en onbekende dorpen. De Stichting Hof van Seghwaert gaat nu het zijn eigen HVS-paddenstoelen maken, vervaardigd in mooi mozaïek.


Het zullen wegwijzers zijn naar De Hof van Seghwaert, de winkelcentra en andere organisaties in de wijk. De mozaïekgroep van de Ambachtenwerkplaats van Piëzo heeft een passend ontwerp gemaakt. Buurtbewoners die mee willen helpen mozaïeken, zijn van harte welkom op de gratis introductieworkshops. Deze workshops worden drie keer gehouden, twee keer in oktober, één keer in november. Daarna zullen alle verdere werkzaamheden plaatsvinden in de Ambachtenwerkplaats in Meerzicht. Dit in verband met de benodigde materialen en het formaat van de paddenstoelen.
Lijkt het je leuk om te mee te helpen? Kom dan naar de eerste workshop op maandag 15 oktober om 13:00 uur in De Hof van Seghwaert. Je krijgt dan informatie over het project en kunt vast door middel van een werkstukje proefdraaien met het mozaïeken.

 

Plaats van de Workshops: ·Het Conferencehuis in de Hof van Seghwaert ( achter Gaardedreef 169)
Data en tijd: ·15 oktober, 29 oktober en 5 november, 13:00 uur

-advertenties-

-goede doel-