f 2f 3Daniëlle en Isak van de populaire lunchroom Bij Daan gevestigd in het Stadshart van Zoetermeer hebben elkaar afgelopen donderdag, 14 juni, in hun roze zaak het ‘ja-woord’ gegeven! De besloten ceremonie vond 's middags plaats, wat veel bekijks opleverde van passerende bezoekers.

Daniëlle en Isak kennen elkaar al sinds hun 16e maar een aantal jaar geleden is de vonk pas overgeslagen. In het begin vond Isak Daan maar een tutje en zij op haar beurt vond hem maar arrogant. Toch is het uiteindelijk uitgebloeid tot ware liefde. Nu zo’n 4.5 jaar later trouwen zij in hun eigen lunchroom. 'Bij Daan' hebben zij van niets naar iets opgebouwd. Waar zij begonnen met 7 tafels hebben ze er inmiddels zo’n 38 bij gekregen. Ook de pas geopende 'In de tuin bij Daan' zit vaak vol met bezoekers.

Het was hun droom om hier te trouwen en het heeft wat moeite gekost om de zaak te benoemen tot trouwlocatie, maar uiteindelijk hebben zij toestemming gekregen om op hun eigen droomlocatie te mogen trouwen. 'Bij Daan' is voor Daniëlle en Isak echt een tweede huis geworden dankzij alle vaste en nieuwe gasten en het gezellige team, zij konden zich geen betere plek voorstellen om te trouwen.

f 1  f 5 

 

-advertenties-

-goede doel-