Het HagaZiekenhuis Zoetermeer, voorheen Langeland Ziekenhuis, houdt op maandag 11 maart een informatiebijeenkomst over det toekomst van de zorg. Het ziekenhuis is de laatste tijd veel in het nieuws door mogelijke plannen om de geboortezorg af te schalen.

HagaZiekenhuis ZoetermeerTijdens de bijeenkomst wil het HagaZiekenhuis Zoetermeer hun toekomstplannen voor locatie Zoetermeer delen met inwoners en andere geïnteresseerden. Eind maart stelt het HagaZiekenhuis haar nieuwe zorgprofiel voor locatie Zoetermeer vast. Dan moet duidelijk worden welke zorg in Zoetermeer geboden wordt en welke zorg op de locatie naar locatie in Den Haag gaat. Bestuursvoorzitter Peter van der Meer en longarts Klara Rijnten nemen de bezoekers mee in de plannen en gaan ook in gesprek met de bezoekers van de informatieavond. Lea Bouwmeester, kwartiermaker inwonersparticipatie binnen Zoetermeer 2025, zal de avond leiden.
De toekomst van geboortezorg in de Zoetermeerse regio is deze avond geen onderwerp van gesprek. Hiervoor lopen momenteel verschillende onderzoeken en wordt nog een aparte avond georganiseerd.

Praktische informatie

De avond wordt gehouden in het HagaZiekenhuis Zoetermeer (Toneelzaal) - Toneellaan 1, De Leyens. De avond start om 17.00 uur en duurt tot 20.30 uur en is bedoeld voor inwoners van Zoetermeer en andere geïnteresseerden. Het HagaZiekenhuis verzorgt een eenvoudige, gratis maaltijd, parkeren op het parkeerterrein voor het ziekenhuis of in de parkeergarage is deze avond gratis. U hoeft zich niet aan te melden voor de informatieavond.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-