duo delibesWoensdag 22 november zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) worden gegeven door duo Delibes. Aanvang 12.45 uur. Duo Delibes bestaat uit de Spaanse zuster Esther en Sara Gutiérrez.

Programma met Spaanse muziek voor viool en piano

Een duo dat er naar streeft het uitgebreide en rijke repertoire voor viool en piano te representeren middels solide kamermuziek. Ze komen uit Valladolid waar ze ook al vroeg begonnen met muziek studeren en samen spelen. Als duo traden zij voor het eerst op in 2010 in het Miguel Delibes Auditorium van Valladolid. Sindsdien hebben ze samen op veel belangrijk podia gestaan in Spanje en daarbuiten.

Esther en Sara studeerden aan belangrijke Spaanse conservatoria zoals l'Escola Superior de Música de Catalunya (Barcelona), Conservatorio Superior de Música del País Vasco-Musikene (San Sebastián) en internationaal aan de Codarts-Hogeschool voor de Kunsten (Rotterdam) en de Universität Mozarteum (Salzburg). Beiden rondden hun studie af met hoge cijfers.

Dit concert is gratis toegankelijk. Bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage. De deur van de kerkzaal is open vanaf 12:30 uur. De concerten worden mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Zoetermeer, Netwerk Zoetermeer en Gemeente Zoetermeer.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-