vijverpop copyTijdens het weekend van 2 en 3 september zal Zoetermeer op een uniek topfeest worden getrakteerd: Vijverpop 079. Het jaarlijks terugkerende muziekevenement is gratis toegankelijk en heeft een behoorlijke dosis entertainment. Ook dit jaar is er weer met een line-up met artiesten die zorgen voor spektakel.

Deze zesde editie vindt plaats op het Nicolaasplein in Zoetermeer. De programmering is veelzijdig... funk, soul, dance, ska, disco etc. Een ruime diversiteit aan de leukste bands, musici en artiesten zullen op de planken knallen. Naast muziek wordt het plein aangevuld met diverse foodkramen, horeca en uiteraard een gezellig terras.

De presentatie ligt in handen van de welbespraakte Ward Meijroos en de altijd vrolijke John Tuinebreijer, Zoetermeerders in hart en nieren.  Iedereen is uiteraard welkom tijdens deze heerlijke dagen vol entertainment. Het belooft weer een muzikaal, energiek en kleurrijk feest te worden.

Het programma zaterdag 2 september:

 • 16:00 uur Ricky Daniels
 • 16:45 uur Janey Rowen
 • 17:40 uur Margareth
 • 18:50 uur Juicy
 • 20:30 uur Funcky Crew
 • 22:30 uur Vuig
 Ricky Daniels  Janey Rowen  Margareth  Funky Crew  Vuig

 

Het programma zondag 3 september:

 • 14:45 uur Felipe Castro ft. Eddy Cocunut
 • 15:50 uur Cherish
 • 17:00 uur The Limelites
 • 19:00 uur The Rebound
 Eddy Coconut OLYMPUS DIGITAL CAMERA      Cherish  The Limelites  The Rebound

De opening van Vijverpop op zaterdagmiddag zal zijn door Ricky Daniels. Ricky, geboren in Birmingham, begon zijn muzikale carrière in diverse ‘dance bands’ als leadzanger/gitarist. Later toerde hij door het Verenigd Koninkrijk en werkte in verschillende clubs. Als zang-/piano-entertainer, heeft Ricky ook een tijd wereldwijd opgetreden. Ook was hij te zien bij ‘The Voice Sr’, waarbij alle juryleden hun stoel draaiden, alleen haalde hij net niet in de finale.

Vijverpop wordt zondagavond met een fantastische ‘eindknal’  afgesloten door The Rebound. Vijf zeer ervaren muzikanten met passie voor jazz, soul en motown vormen deze topband. Met hun jarenlange kennis steken ze bekende, en minder bekende songs in een eigen jasje. Herkenbaar, maar dan net even anders. Heerlijk plezier maken, lekker dansen en meezingen.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-