IMG 5154Dankzij de Nationale Postcode Loterij heeft de Krajicek Foundation de Krajicek Playground in Meerzicht opgeknapt. Het sportveld naast basisschool De Regenboog werd woensdagmiddag geopend door wethouder Ter Laak en Wim de Jong van de Krajicek Foundation.

 IMG 5164  IMG 5214


Wethouder Ter Laak was als wijkwethouder van Meerzicht blij en trots het mooie veld te mogen heropenen. Ter Laak: “Dit is een mooie upgrade van het Krajicek veld dat de wijk weer een stukje mooier maakt en een goede verbetering is.”

 Begin april zijn de werkzaamheden gestart en werd het veldje volledig gerenoveerd. De Playground in Meerzicht kreeg onder andere een nieuw voetbalveld, een Dash Freerunning parcours en een 3x3 basketbalveld. Door de nieuwe verstelbare baskets is het veld door nog meer inwoners te gebruiken.

 krajicekveld opknappen  krajicekveld opknappen2
De werkzaamheden op het veld  

Sporten voor de buurt


Na de opening was er ruime gelegenheid voor alle kinderen uit de buurt om vrij te spelen en sporten. In de middag was er een stoepkrijtwedstrijd, konden de kinderen op het springkussen spelen of meedoen met een Clinic freerunnen, Bootcamp of 3x3 basketbal. De hele komende week zullen er nog veel activiteiten zijn bij het Krajicekveld, zoals tikkertje met hindernissen, bootcamp en Bmx.

Foto's: Marja de Laaf

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-