mobiele showroom 1000pxBenieuwd hoe u energie bespaart, radiatorfolie aanbrengt of hoe een zonnepaneel of warmtepomp er van dichtbij uitziet? Kom dan op donderdag 11 mei naar de Mobiele Showroom van het Duurzaam Bouwloket - het Energieloket van de gemeente Zoetermeer in Driemanspolder.

U kunt hier terecht voor al uw vragen over energiebesparende maatregelen in huis, subsidies, financieringsregelingen en meer. In de showroom is een adviseur van Duurzaam Bouwloket aanwezig om maatwerkadvies te geven voor het verduurzamen van uw woning. Het mobiele energieloket komt op uitnodiging van de Belangengemeenschap Driemanspolder naar de wijk.

 Iedereen welkom

 Bewoners van de Belangengemeenschap Driemanspolder, BGD, vertellen graag alles over de stappen die zij inmiddels gezet hebben op het gebied van verduurzaming. Annemiek Stuurman van de BGD: “Iedereen is welkom voor vragen over verduurzaming. Voor bewoners van de BOB-woningen en de drive-in woningen in Driemanspolder is extra informatie beschikbaar, gebaseerd op speciaal onderzoek van dit type woningen.”

 

Mobiele showroom
Wanneer: donderdag 11 mei,  13.00 uur tot 18.30 uur
Waar: Winkelcentrum Vijverhoek (Van Stolberglaan 23)

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-