eetcafé MeerzcihtStichting Iedereen Een Maaltijd heeft een nieuwe locatie gevonden bij Eetcafé Meerzicht aan de Albrandswaard 1. In februari 2017 opende de Lunchroom Iedereen Een Maaltijd in het Woonhart, waar zij uitgroeiden tot een begrip in Zoetermeer.

Iedereen Een Maaltijd serveert heerlijke lunches en diners, maar zet zich vanaf het begin ook al in voor Zoetermeerders die het financieel minder breed hebben. Zo gaat de winst van de lunchroom naar de stichting en konden klanten in de lunchroom een extra maaltijd, ofwel uitgestelde maaltijd, kopen voor iemand die onvoldoende geld heeft om een goede maaltijd te betalen.

Na de verhuizing van het Woonhart naar Meerzicht moet Brenda Hartgring nog even haar weg vinden in de nieuwe locatie en keuken. Brenda: “De eerste weken was vooral wennen en mijn weg zoeken, maar nu zijn we er weer en kunnen mensen weer terecht voor de uitgestelde maaltijden en natuurlijk de lunch!”

 

 20170224 98316 Vooral lunch en taartjes

Brenda richt zich de komende tijd vooral op de lunch en is aanwezig in het Eetcafé van 9-15 uur. Brenda: “Ik maak ook weer quiches en appeltaarten voor beide Eetcafés in Zoetermeer, dus voor Meerzicht en ook Eetcafé de Leyens aan de Gondelkade.”
In het Eetcafé is voldoende ruimte om te eten en elkaar gezellig te ontmoeten. Ook is er een kinderhoek waar de kinderen lekker kunnen spelen.
De vrijwilligers van Eetcafé Meerzicht verzorgen de avondmaaltijden, mensen die dit nodig hebben, kunnen via SIEM hier een maaltijd krijgen.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

 

-advertenties-

-goede doel-