Zoetermeers Mannenkoor in de NicolaaskerkIn een propvolle Nicolaas kerk hield het Zoetermeers Mannenkoor vorige week zijn altijd sfeervolle kerstconcert. Bovendien vierde het Mannenkoor, opgericht in 1981, met dit concert zijn veertigjarig jubileum. Het jubileumconcert in het Stadstheater vorig jaar kon toen niet doorgaan vanwege Corona.

De aanwezigen genoten van een heel gevarieerd programma met harpiste Sophie van Dijk, doedelzakspeler Mick van Dormolen, tenor Walther Deubel, pianist Aarnoud de Groen en uiteraard het ZMK in topvorm onder leiding van Steven van Wieren. Voorzitter Koos van Herk vertelde het enthousiaste publiek dat op zaterdag 11 maart een kennismakingsconcert wordt gegeven waarbij ge├»nteresseerde mannen een middag kunnen meedraaien in een koorrepetitie, in de hoop dat ze ook kiezen voor deze prachtige kunstvorm. De zangers van ZMK mochten met een staande ovatie de waardering van het publiek in ontvangst nemen. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-