Klassiek instrumenten carrousel persberichtfotoIedereen die altijd al heeft willen weten hoe het is om een instrument te bespelen, krijgt nu een unieke kans: op woensdag 23 november, tijdens de week van Klassiek Zoetermeer, organiseert CKC & partners in samenwerking met Netwerk Zoetermeer de ‘Instrumenten Carrousel’.


Het Instrumenten Carrousel bij CKC & partners komt in de vorm van drie korte workshops. In elke ronde van een half uur maken deelnemers kennis met één van de vijf klassieke instrumenten: klarinet, dwarsfluit, harp, viool of cello. Bij elke ronde heeft de deelnemer de kans om een instrument naar keuze uitgebreid uit te proberen, meer over het instrument te leren en vragen te stellen aan de docent.
Inschrijven voor Instrumenten Carrousel is geheel gratis en eist een minimale leeftijd van 18 jaar. Aanmelden kan via de website van CKC & partners. Hier is ook de voorkeur van instrumenten aan te geven.


Klassiek Zoetermeer

Klassiek Zoetermeer is een meerdaags festival van Netwerk Zoetermeer waar klassieke muziek een week lang in het zonnetje wordt gezet. Door middel van diverse evenementen op verschillende locaties wordt klassieke muziek toegankelijk gemaakt voor alle leeftijden. Een week lang zijn er in de stad activiteiten te vinden als gratis optredens, interactieve concerten, workshops en activiteiten speciaal voor kinderen. Kijk voor meer informatie op: www.klassiekzoetermeer.nl

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-