Jubileum Zoetermeers Dameskoor met solist Martijn Sanders dirigent Hans de Wit en Haags Kamerorkest
Zaterdag 8 oktober blies het Zoetermeers Dameskoor 40 kaarsjes uit en genoot het publiek van een geweldig concert. In een bomvolle kerk werden de bezoekers door de jaren van het koor meegenomen en kwamen daarin zowel bekende als nieuwe nummers tegen.

Jubileum Zoetermeers Dameskoor Burgemeester Michel BezuijlenMet veel enthousiasme bracht het koor een heel gevarieerd repertoire ten gehore. Solist Martijn Sanders was een schot in de roos. Zijn prachtige vertolkingen en warme stem zorgden bij menig bezoeker voor ontroering en kippenvel. De schitterende begeleiding van het Haags Kamerorkest onder leiding van Vincent van Wijk en het virtuoze pianospel van Leonardo Valiante waren van grote klasse en gaven een extra boost aan het concert.
De geweldige akoestiek van een iconische plek als de Oude Kerk zorgde voor de kers op de taart.

In de pauze mocht het koor burgemeester Bezuijen verwelkomen en hij sprak aan het einde van het concert zowel het jubilerende koor als de jubilerende voorzitter toe. Met een oorkonde en een fraai boeket voor de voorzitter werd aan deze bijzondere mijlpaal extra aandacht geschonken.

Onder de vakkundige en inspirerende leiding van dirigent Hans de Wit genoten de bezoekers zichtbaar van een fantastische muzikale middag.

Foto’s: Pien Meppelink

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-