60 jaar New TownKom meer te weten over de ontwikkeling van Zoetermeer van dorp tot derde stad van Zuid-Holland. Er zijn weer nieuwe ArchitectuurWandelingen gepland, door Meerzicht, Seghwaert en Noordhove.

Op de vrijdagochtenden 22 juli, 29 juli en 5 augustus staan er ArchitectuurWandelingen 60 jaar New Town Zoetermeer gepland. Het is zomertijd en daarom wordt er in de ochtend gewandeld met hopelijk een aangename temperatuur. Neem in ieder geval altijd zelf een flesje water mee voor onderweg. 

De wandelroute zal maximaal 5 km lang zijn en start om 09:30 tot 12:00 uur.

Op 22 juli is de route in Meerzicht, Meerzicht Laag. De route op 29 juli is door Seghwaert en de route van 5 augustus gaat door Noordhove.

Reserveer direct online voor deze gratis wandelingen met een van onderstaande inschrijflinken:

https://www.architectuurpuntzoetermeer.nl/agenda/meerzicht-laag-architectuur-wandeling-met-gids-door-new-town-zoetermeer-2-2/

https://www.architectuurpuntzoetermeer.nl/agenda/architectuurwandeling-met-gids-seghwaert/

https://www.architectuurpuntzoetermeer.nl/agenda/architectuurwandeling-met-gids-noordhove-2/

 Noordhove AO 12 10 20 kopie 1024x683  Lissenvaart post 65 architectuur h 1482x635  Koepeltjeswoningen 60 jaar new town lr 1482x635

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-