220311HerenAcht Hoeksteen1220311HerenAcht Hoeksteen2Het voormalig terrein van Impala Autoservice aan de Schinkelweg in Dorp heeft een ware metamorfose ondergaan. Op deze centrale plek in Zoetermeer, te midden van een bestaande wijk, worden vier Dijkwoningen en vier Hofwoningen gerealiseerd.

De bouw van het kleinschalige nieuwbouwproject HerenAcht in Dorp is in volle gang. Vrijdag 11 maart legde de wethouder Robin Paalvast een symbolische hoeksteen in het project, geholpen door de kopers van bouwnummer 1.

 

Duurzame materialen

HerenAcht is een kleinschalig project van acht moderne woningen met speelse gevels, uitgevoerd in verschillende kleuren baksteen. Met zorg ontworpen en met een hoog afwerkingsniveau. Goed geïsoleerd conform de eisen van het bouwbesluit; gasloos en gebouwd met duurzame materialen. Elke nieuwbouwwoning heeft standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A.

Het project wordt gebouwd door SDJ Vastgoedontwikkeling, die naast de vier royale Dijkwoningen voor het duurdere segment ook vier Hofwoningen bouwt voor het middensegment.

Meer lezen over woningbouwprojecten in Zoetermeer? Kijk op Overzicht-nieuwbouw

-advertenties-

-goede doel-