orkest K en VDe cultuurzomer van Zoetermeer is nog niet voorbij, er staat namelijk nog een popconcert gepland waar iedere liefhebber van live muziek bij moet zijn. Muziekvereniging Kunst en Vriendschap Zoetermeer geeft een concert met 100 jaar popmuziek in het CKC.

Aankomende zaterdag 25 september gaan de orkestleden van muziekvereniging Kunst en Vriendschap Zoetermeer samen met de danseressen van the Dance Dudettes en verschillende zangers in het CKC het podium op. Het programma is het beste van honderd jaar popmuziek met onder andere een Beatles medley, Elvis medley, Despacito, Marco Borsato en the Golden Earring. Het orkest heeft een programma gemaakt dat iedereen zal aanspreken en de samenwerking met de dansgroep maakt er echt een feest van.

 

Het orkest van Kunst en Vriendschap heeft een fanfare bezetting, verwacht echter geen marcherende band, maar een volwaardig zittend orkest met een uitgebreid repertoire. De dames van The Dance Dudettes laten in het programma zien dat ze van alle markten thuis zijn. De dansstijl past perfect binnen de verschillende tijdsperiodes en de bijpassende outfits maken het helemaal af. Een orkest is geen CD, maar de dames zijn daar ook flexibel in en de samenwerking liep gelijk goed.

Het concert is zaterdag 25 september 2021 om 15:00 uur 's middags en om 20:00 uur 's avonds in de theaterzaal van het CKC. De zaal gaat een half uur voor aanvang open en alle bezoekers moeten een geldig identiteitsbewijs en de CoronaCheckApp meenemen. Kaarten zijn verkrijgbaar via muziekzoetermeer.nl voor 15 euro per ticket.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

Video: Productie Zoetermeer Actief

-advertenties-

-goede doel-