SingelbuurtEr wordt volop gebouwd op de plekken waar de bekende flats van Palenstein stonden. De laatste ontwikkeling is een project van Vidomes waarbij zowel koopwoningen worden gebouwd als sociale huurwoningen. Het nieuwbouwproject heeft de naam Singelbuurt gekregen en de verwachte oplevering is in 2023.

De flats aan de Goeswijn van der Poellaan en de Dirc van de Doortogelaan zijn enige tijd geleden gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. Hier wordt onder andere project Singelbuurt gebouwd, bestaande uit 53 koopwoningen en 67 sociale huurwoningen.

De koopwoningen worden natuurinclusief gebouwd; dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met de natuur. Zo worden er nestkastjes in de muren gemetseld en geïntegreerde plantenbakken geplaatst die gevoed worden door een afvoerwatersysteem.

De verkoop van de koopwoningen start naar verwachting in oktober 2021. De verwachte prijzen variëren van € 445.000,- tot € 525.000,-. Inschrijven kan via de projectwebsite 'Wonen in Singelbuurt'. De sociale huurappartementen zullen naar verwachting rond de zomer van 2023 via Woonnet Haaglanden aangeboden worden.

Foto: Projectwebsite Singelbuurt

Meer lezen over woningbouwprojecten in Zoetermeer? Kijk op Overzicht-nieuwbouw

-advertenties-

-goede doel-