Na de zomervakantie kan je bij de Piëzo TalentenAcademie alles leren over beroepen in de ‘media en communicatie’ en in de techniek. Ben jij tussen de 9 en 14 jaar? Wil je kennismaken met een journalist of alles ontdekken over het beroep van de automonteur? Doe dan mee met de Piëzo TalentenAcademie.

Talentenacademie media en techniek fotograaf Stichting PiëzoIn de week van 30 augustus wordt er gestart in de wijken Buytenwegh, Palenstein, Meerzicht en Oosterheem. Aanmelden kan via stichtingpiezo.nl/projecten/piezo-talentenacademie. Voor vragen kan je terecht bij Simone Langeveld 06-36573257 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deelnemen aan de Piëzo TalentenAcademie is gratis. De activiteiten zijn elke week tot aan de herfstvakantie, dus zeven weken totaal. Ze vinden na schooltijd plaats. Gastdocenten komen op locatie bij de Piëzo TalentenAcademie alles vertellen over hun beroep. Ook ga je op werkbezoek bij bedrijven in de stad.

Fotograaf: Piëzo

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-