Er is lang gebouwd aan het nieuwe uitgaansplein van het Stadshart, het Cadenzaplein, maar komende weekend wordt de opening van het plein met een groot feest gevierd. Een weekend lang barst het Cadenzaplein uit zijn voegen met onder andere live muziek, hapjes, drankjes en gezellige activiteiten.

 

CadenzapleinDrie dagen lang valt er van alles te beleven. Op het podium staan onder andere verschillende bands, lokaal talent, singer-songwriters, dansgezelschappen (Lonneke van Leth producties) en een DJ. Door het Stadshart loopt een echte Brassband rond met exotische Braziliaanse danseressen, op het plein en de terrassen kunt u genieten van enkele straatartiesten. Voor de kleine gasten is er een springkussen en de Sint komt vast ook een kijkje nemen met zijn pieten.
Culinair liefhebber? Dan bent u hier op de goede plek. Er valt van alles te proeven en uiteraard kunt u bij alle restaurants op het plein terecht voor een heerlijke kop koffie, goed glas wijn en een lekkere maaltijd. Daarnaast is er, ter verhoging van de feestvreugde, voor de alcoholische versnapering een cocktail- en wijnbar op het terras.

De feestvreugde op het plein start al op vrijdagmiddag, zaterdag zal wethouder Rosier het plein officieel openen en op zondag komt wethouder van Driel een ‘vorkje mee prikken’. Bezoekers maken kans op geweldige prijzen zoals een minuut gratis winkelen bij de Hoogvliet, speeltegoed bij Hommerson, heerlijke diners of een mooi akoestisch concert.

Voor het programma en meer informatie, bezoek de website www.cadenzaplein.nl 

-advertenties-

-goede doel-