balijhoeve halloweenHet is nu echt herfstvakantie en op de stadsboerderijen De Balijhoeve en De Weidemolen is weer veel te beleven! De blaadjes en kastanjes vallen van de bomen, de konijnen en cavia’s liggen in het hok klaar om geknuffeld te worden, koeien gaan weer op stal en de kippen scharrelen heerlijk rond op het erf.

Kom je ook op kraambezoek bij kalfje Julius op De Weidemolen en bij het ezelveulen Pjotr op De Balijhoeve? Trek je laarzen aan en kom heerlijk struinen over het boerenerf en alle dieren bekijken, lekker spelen en klimmen over de boomstammen op de natuurspeelplek! Neem ook je ouder(s), opa(s) en oma(s) mee, want als jij lekker aan het spelen, aaien en knutselen bent, kunnen zij heerlijk op het terras zitten en een biologisch sapje, kopje koffie of thee met zelfgebakken appeltaart bestellen! Want op de stadsboerderijen kan iedereen spontaan binnenlopen en het kost helemaal niets.

Knutselen en beestenboel op De Balijhoeve en De Weidemolen

Het is natuurlijk een grote beestenboel op de stadsboerderijen! Ben je ook een knutselliefhebber? Dan ben je woensdag 18 oktober van 10.00 tot 16.00 op De Balijhoeve en De Weidemolen aan het juiste adres! ‘s Morgens kun je een pompoen maken en ’s middags van een bordje een heks knutselen. Je kan gratis meedoen.

Kijk voor alle activiteiten voor kinderen in de herfstvakantie op ons speciale overzicht: Herfstvakantie

-advertenties-

-goede doel-