wknd

wknd2Pinksteren is dit weekend goed gevierd in Zoetermeer, met dank aan het WKND Festival in het Silverdome. Het festival duurde van zaterdag 19 mei tot maandag 21 mei en elke dag had een verschillend thema, Viva Latin, Fawaka Su en Hey Bollywood.

Elk thema heeft een eigen timetable met artiesten, dj’s en een host die er goed bij aansluit. Overdag was het festival vooral leuk om rustig wat te eten en met de kinderen de kermis te bezoeken, ‘s avonds was er vooral tijd om met de voetjes van de vloer te gaan, vooral bij de grote namen als Gio en K-LIBER.

Het festival weekend wordt afgesloten met de Bollywood editie. Naast dat er naar muziek geluisterd kon worden, waren er ook verschillende stands op het gebied van kleding en sieraden, muziek, films en kunst. Als je dat allemaal gezien hebt, konden er nog allerlei lekkere Indiase, Surinaamse en Caribische hapjes genuttigd worden.

Voor de kinderen was er een soort mini-kermis met springkussens en waren er meet & greets met tekenfilmfiguren als Mickey en Mini Mouse en de Minions.

 

Tekst en foto's: Ayla Caglayan

-advertenties-

-goede doel-