Twee Zoetermeerders strijden om beste CV van de maand. SollicitatieLAB heeft deze maand de vijf beste kandidaten geselecteerd. Onder hen Abigail en Shirley uit onze stad. Degene met de meeste stemmen mag doorgaan naar de finale die uitzicht geeft op de titel CV van het jaar.

Voor Abigail en Shirley is dit een prima kans om onder de aandacht te komen van recruiters en dus op een baan.

 

CV

 

Sinds 2012 organiseert het SollicitatieLAB elke maand de CV van de maand. Zij selecteren vijf CV's en vragen een recruiterspanel om deze te beoordelen. Uniek is dat twee Zoetermeerders genomineerd zijn deze maand. Abigail Gemin en Shirley Weemeijer. Shirley vertelt: "ik kwam SollicitatieLAB tegen op Twitter en het leek een goed idee om me op te geven. Ik vind het leuk om flink aan de slag te gaan met de Lay-out van mijn CV. Toen ik tevreden was heb ik mijn CV ingestuurd". Shirley zoekt een baan in communicatie en marketing, waar zij haar creativiteit in kwijt kan. De uitdaging met deze CV was om in zo min mogelijk woorden zo veel mogelijk informatie te geven en ze denkt dat dit goed gelukt is.

Promofoto Zoetermeer ActiefShirley hoopt dat Zoetermeer haar en Abigail een handje willen helpen door te gaan stemmen. "Een baan is voor mij van groot belang. Ik wil graag aan de slag en mijn kennis en ervaring inzetten", zegt Shirley.

Stemmen kan via de website voor:

Shirley

Abigail

Ook kan je stemmen via Facebook SollicitatieLAB

Het stemmen kan tot 6 september

-advertenties-

-goede doel-