unnamed copyOp zondag 12 juni gaan deuren open die normaal gesloten blijven tijdens de theaterparade 'Zoete Herinneringen'. Een unieke manier om de stad van een andere kant te bekijken. Op deze zondag openen zeven plekken in de stad hun deuren, plekken die normaal gesproken gesloten blijven voor het publiek. 

Hier hebben theatermakers zich laten inspireren door de omgeving en nieuwe korte voorstellingen gecreƫerd. Zo staat dit jaar bijvoorbeeld het gebouw van NBD Biblion in Oosterheem op het programma, naast zes andere verrassende plekken. De bezoekers kunnen met een fietsticket zelf van locatie naar locatie reizen. Ieder half uur start er een nieuwe voorstelling. Zo ontstaan er nieuwe zoete herinneringen voor alle bezoekers. Wie echt verrast wil worden, kiest voor een busticket, waarmee je comfortabel alle locaties bezoekt.

Zoete Herinneringen is alleen op zondag 12 juni van 13.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.zoeteherinneringen.nl.  

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-