Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen vanaf december 22, 2017

 • Beginnend op december 22, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
  Leoni Jansen & Eric Vaarzon Morel. Van alle Europese volkeren komt het DNA van de Ieren waarschijnlijk nog het meest overeen met dat van de Spanjaarden. Na hun succesvolle programma Santiago gaan Leoni en Eric daarom samen op pad naar Ierland.
 • Beginnend op december 22, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
  The Doors Alive is afkomstig uit Engeland en wordt wereldwijd beschouwd als één van de beste tribute shows van de rockhelden uit de jaren '60.
 • Beginnend op december 22, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Geniet van een avond vol opzwepende dans, muziek en fantastische kostuums. Rhythm of the Dance is een dynamische Ierse dansshow met veel kostuumwisselingen, getalenteerde musici, virtuoze vocalisten en onvermoeibare dansers.
 • Beginnend op december 22, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
  Ook dit jaar zetten we de trend door, op vrijdag 22 december is er weer een editie van OliebollenRock.
 • Van december 19, tot december 26,
  Categorieën: Evenementen, Winterfair
  Glühwein, bratwurst, warme chocolademelk en kerstspullen; het is een kleine greep uit het assortiment dat vanuit gezellige houten chalets wordt aangeboden in deze periode. Voor een Duitse kerstsfeer hoeft u dit jaar niet de grens over!
 • Beginnend op december 18, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Daniel Arends komt terug met zijn voorstelling De Afterparty. Een schurende eerlijkheid met een lading incorrecte grappen is zijn handelsmerk.
6 12-22-2017

-advertenties-

-goede doel-