20190822 11334Bij de Bibliotheek Zoetermeer in het Forum konden kinderen donderdagmiddag al hun creativiteit kwijt in hun eigen bouwwerken. De Bibliotheek organiseert elke donderdag in de vakantie gratis zomeractiviteiten voor kinderen.

Kinderen konden aan de slag met PlayMais om een eigen bouwwerk vorm te geven, maar ook met lego en andere materialen. Op de ipads van de Bibliotheek konden grotere bouwwerken worden gemaakt in Minecraft. Het boek ‘Hoi, ik ben een lijn’ werd voorgelezen en liet de kinderen zien dat lijnen alles kunnen maken, als ze maar samenwerken.

 

20190822 11334  20190822 11332 

Praktische informatie

De laatste zomeractiviteit wordt gehouden op donderdag 29 augustus, kinderen kunnen dan meedoen met het thema 'Superhelden'.

De zomervakantie-activiteiten zijn voor kinderen vanaf 7 jaar. Vooraf inschrijven voor de activiteiten is niet nodig, kinderen kunnen zich (alleen of samen met hun ouders) aanmelden voor de activiteit bij de Forumbibliotheek in het Stadshart.
De activiteit duurt van 13 tot 16 uur, maar je kunt ook tussentijds binnenlopen.
De activiteiten zijn gratis.
Ouders hoeven niet bij de activiteit te blijven, maar kunnen natuurlijk even een kopje koffie gaan drinken in het Forum Café.
Start van de activiteiten is bij het E-Lab, ingang Stadhuisplein.

-advertenties-

-goede doel-