BordewijkhoveLigt er bij u in de buurt een stuk groen dat wel wat meer kleur kan gebruiken? Vindt u het ook leuk om zelf af en toe de handen uit de mouwen te steken? Binnen de gemeente Zoetermeer zijn er diverse mogelijkheden om samen met uw (over) buren zelf aan de slag te gaan met het aanleggen van adoptiegroen gevelgroen of een buurtmoestuin.

Mevrouw Van de Haar Van Mastricht 101 jaar 300dpi 0020Burgemeester Aptroot bracht donderdag, 29 augustus een bezoek gebracht aan de 101-jarige mevrouw Van de Haar-Van Mastricht om haar van harte te feliciteren met haar verjaardag.

20190902 11404De zomervakantie is nu echt voorbij, de scholen gaan ook in onze regio deze week weer van start. Basisscholen openden vandaag al de deuren, middelbare scholieren hebben soms nog een dagje extra vakantie en worden dan morgenochtend verwacht.

marry me Steve Howard via PixabayVoor alle aanstaande bruidsparen is 2B-Home Event Centre dé plek om een bezoekje te brengen op zondag 22 september 2019. Deze dag komen verschillende bedrijven naar het Event Centre om alle geïnteresseerden te informeren over hun mogelijke bijdrage aan een droombruiloft.

de unie 3Zoetermeer kent unieke architectuur waar de meeste mensen onwetend langslopen. In de serie ‘Het gebouw van de maand’ laat Architectuur Punt Zoetermeer verschillende bijzondere gebouwen zien. Deze maand Business Center De Unie aan het Bredewater 16.

IMG 1320a wOok de 3e zomermaand blonk uit in warmte en zon. Juni en juli en waren ook al (zeer) warm en zonnig; gedrieën scoorden ze zelfs een plek in de 5 van warmste zomers sinds 1901. De zomer van vorig jaar staat fier bovenaan in dat lijstje.

hardloopU zoekt een sport die bij u past. Op ons overzicht van sportaanbieders vindt u vast wat u zoekt. Wij hebben ze ingedeeld in verschillende categorieën om het zoeken te vergemakkelijken. Zie Sportaanbod op onze site.

Sportnieuws vindt u natuurlijk ook op Zoetermeer actief, kijk op ons nieuws overzicht: www.zoetermeeractief.nl/sportnieuws

13 reviewOp Youtube zijn verschillende interessante video’s over Zoetermeer. Leuke filmpjes van toen en nu om even terug te kijken. Dit keer in de serie ´Review Zoetermeer´ een bezoek van Suske en Wiske aan Zoetermeer in 2009.

Kasj interview Zoetermeer Foto Patricia Munster 004Na de zomervakantie starten alle kinderen weer met school, maar voor een flinke groep kinderen is het extra spannend: zij gaan nu naar de middelbare school. Kasj Koerdy, 13 jaar, is één van hen, zij start komende week op het Alfrink College.

bijlage bij persbericht 40 foto monitor meeting copyDe wachttijden voor Zoetermeerders op de (sociale) woningmarkt zijn lang. De vraag is groot. Geen betaalbaar huur- of koophuis kunnen vinden na je afstuderen, scheiding of andere (onverwachte) gebeurtenis. Niet kunnen doorstromen naar een eengezinswoning of seniorenwoning. 

-advertenties-

-goede doel-