drag workshopHet éénjarig bestaan van het Forum wordt zaterdag 19 januari gevierd met een hele dag feest en vele gratis workshops. Zo kun je bijvoorbeeld de make up leren van een drag queen, programmeren bij CoderDojo of je eigen vlog maken.

Naast vele optredens, exposities en demonstraties kan het publiek deze zaterdag ook meedoen aan gratis workhops, voor alle leeftijden.

3D-pentekenen, open inloop
Met de 3D pen teken driedimensionale figuurtjes uit de vrije hand. Maak de mooiste creaties en laat je fantasie de vrije loop! Open inloop, alle leeftijden.

E-Lab
Bij een CoderDojo leer je programmeren, websites te bouwen, apps te ontwikkelen, games te maken en meer. Ook kan je meedoen aan de Workshop 3D-design voor de 3D-printer, waarbij je gratis kennis kan maken met de mogelijkheden van het 3D printen.

Workshop Vloggen voor kids en jongeren
Leer van Marvin hoe je jouw eigen vlog opzet. Natuurlijk ga je meteen zélf aan de slag.

Workshop Drag make-up
Denise Entertainment daagt je uit om je eigen drag te ontdekken. In één uur leert ze je de basistechnieken aan. Be there want "Denise is dragging you"! Iedereen is welkom.

Workshop Guitar in Rock
Wat is rockmuziek zonder een gitaar? Rock kan zonder zang, maar niet zonder de gitaar. Muziekgids Paul Dullaart laat je kennismaken met markante voorbeelden uit de muziekgeschiedenis.

Aanmelden voor de workshops kan via https://www.forumzoetermeer.nl/activiteiten/2019-01-19/forum-1-jaar-feest

-advertenties-

-goede doel-