Kinderen houden van buiten spelen. Nu het mooie weer is aangebroken is het fijn als u met uw kinderen lekker naar buiten kunt. Het bezoeken van een mooie speeltuin in de buurt van uw woning of tijdens een wandel- of fietstocht is dan een mooie vrijetijdsbesteding. Waar zijn zoal  leuke speeltuinen te vinden zijn in Zoetermeer?

Speeltuin bij Stadsboerderij Buitenbeest
Deze speeltuin in Meerzicht is voorzien van twee klimtoestellen met twee glijbanen, twee schommels en een natuur- en waterspeeltuin. Deze speeltuin is ideaal te combineren met een bezoek aan de stadsboerderij.  

Speeltuin Stadsboerderij Buytenbeest  Speeltuin Stadsboerderij Buytenbeest1  Waterspeeltuin stadsboerderij Buytenbeest 

     

Speeltuin aan de Willemstraat nabij randstadrailhalte Dorp 
Deze speeltuin is voorzien van een groot klimtoestel met glijbaan, een schommel voor drie personen, rekstokken en een wip. Deze speeltuin ligt nabij de Dorpsstraat, waardoor deze speeltuin uitstekend te combineren met een middagje winkelen of het halen van een ijsje. 

Speeltuin Dorp Willemstraat1  Speeltuin Dorp Willemstraat1 

Speeltuin Buytenwegh Marsmanhove  Speeltuin in Buytenwegh aan de Marsmanhove 
Deze speeltuin is voorzien van een groot klimrek met glijbaan, rekstokken, draaimolen en diverse fitnessapparaten. Deze speeltuin is te bezoeken voor zowel kinderen als volwassenen die willen sporten. Neem gerust uw kind mee en sport door op de fitnessapparaten terwijl uw kleintje in de speeltuin speelt. 
 Speeltuin Griekenlandlaan  Speeltuin Stad aan de Griekenlandlaan 
De speeltuin is voorzien van een groot klimtoestel met glijbaan en een klein speelboot voor de allerkleinsten. De speeltuin ligt vlakbij het stadshart. Ideaal om te combineren met een bezoek aan de stad.
 Speeltuin Tjotterkade de Leyens  

Speeltuin de Leyens aan de Tjotterkade 

Deze speeltuin is voorzien van een groot klimtoestel met glijbaan, wip en een schommel. De speeltuin ligt in een woonwijk vlakbij basisschool De Tjalk. 

Speeltuin Buytenwegh Gerrit Achterberghove

Speeltuin Buytenwegh aan de Gerrit Achterberghove 

De speeltuin is voorzien van een klautertoestel. Erg leuk om in de klimmen en klauteren. De speeltuin zit vlakbij de Panamapad. 

Speeltuin in noordhove in het Aldo van Eyckpark Speeltuin Noordhove in het Aldo van Eyckpark 
Deze speeltuin is voorzien van een groot speeltoestel met glijbaan en vier schommels. De speeltuin is gelegen in het Aldo van Eyckpark naast winkelcentrum Noordhove. Ideaal te combineren met een bezoek aan het winkelcentrum.

Speeltuin Buytenwegh aan de Datheenhove
Deze speeltuin is voorzien van een speeltoestel met twee glijbanen voor zowel de wat kleinere kinderen als de grotere kinderen, twee schommels, een wip, een draaimolen en drie rekstokken. Deze speeltuin ligt op de route naar het stadshart aan de kant van centrum west. Ideaal te combineren met een bezoek aan het stadshart. 

Datheenhove  Speeltuin Buytenwegh Datheenhove 

 

Er zijn nog veel meer speeltuinen in Zoetermeer en het zou erg fijn zijn als ze allemaal op de website van Zoetermeer Actief terug te vinden zijn. U kunt hierbij helpen. Heeft u een speeltuin in uw buurt die u onder de aandacht wilt brengen, stuur dan een foto en een adres van waar de speeltuin ligt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

-advertenties-

-goede doel-