marijke-van-der-meerOp zaterdag 30 november start Zó! Zoetermeer officieel met de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Het verkiezingsprogramma van Zó! wordt bekend gemaakt via de website www.zozoetermeer.nl  zodat de inwoners van Zoetermeer kunnen lezen waar Zó! zich sterk voor maakt de komende 4 jaar.

Rond het middaguur komen de kandidaten en leden van Zó! bij elkaar voor de officiële campagnestart. Direct daarna wordt van 13.00 tot 15.00 uur op het Stadhuisplein Koffie & Zó! gehouden want Zó! blijft natuurlijk praten met de Zoetermeerders over de ontwikkelingen in de stad.

Lijsttrekker Marijke van der Meer: “Zó! Zoetermeer is een lokale partij en wij zijn helemaal onafhankelijk van de landelijke politiek. Dat betekent wel dat we extra ons best moeten doen om goed bekend te worden onder de Zoetermeerders, en we beginnen dan ook vroeg met de campagne. Het is de bedoeling dat op 19 maart 2014 alle Zoetermeerders weten wie wij zijn, en wat wij voor Zoetermeer willen bereiken.”

 

Kijk voor meer Politiek nieuws: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-